G-park

Adventure Park   (Böde) Térkép megnyitása

Park

Komoly igény lenne Zala megyében, Zalaegerszeg, közvetlen környékén egy olyan jó helyre, ahol lehetőség van terepjárósoknak, Quad-osnak kedvenc hobbijukra időt szánni, de még nem volt erre alkalmas terület. A jó megoldás egy Adventure Park lenne a 4×4 igazi szerelmeseinek.


terkbode

Sikerült Böde külterületén, az első fázisban, egy 1,3 hektáros területet vásárolni. Jó lenne, folyamatosan kialakítani  itt akár egy Off-Road pályát, ahol hiánypótlóként, Zalai versenyeket is lehetne rendezni, de hétvégi megmérettetésre is jó lenne. A hely, térképen így néz ki. Várjuk az építő jellegű ötleteket!


Rajz

Fekvése szerint így néz ki a terület, remélhetőleg, felfelé még bővíthető első fázisban itt kellene egy jó pálya. Ha bárkinek építő jellegű ötlete van, kérjük jelezze felénk! Rajz, leírás, terv ötlet, gépi- vagy élő -munkára, vagy bármi igazán jól jönne, mint segítség.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A G találkozó alkalmával, hét G Mercedes a terepjárósoknak szánt Adventure Parkban. Remélhetően, hamarosan, sor kerülhet hasonló rendezvények szervezésére, vagy csak egy kellemes laza 4 x 4 okozta kikapcsolódásra, ezen a területen!